Cleveron välkomnar Vigatec som officiell distributör

18.02.2020 | Cleveron, Vigatec

Det chilenska företaget Vigatec kommer att vara officiell representant för Cleveron i Chile och erbjuder både Cleverons paketskåp och robotbaserade lösningar till detaljhandlare och logistikföretag. Vigatecs anknutna företag Vipertec kommer att vara Cleverons distributör i Peru. Vigatec kommer också att tillhandahålla underhållstjänster till Cleverons kunder i regionen.

”Sydamerika är en av våra fokusregioner där vi hoppas kunna utöka vår verksamhet ännu mer. Jag tvivlar inte på att vi, tack vare en stark partner som Vigatec, kommer vara mer tillgängliga för de lokala kunderna och kunna erbjuda den bästa kundservicen inom fjärrövervakning och underhåll,” säger Cleverons VD Arno Kütt.

”Vigatec är mycket hedrade över detta partnerskap. Vi gör världens bästa Click & Collect-lösningar tillgängliga för den chilenska och regionala marknaden och erbjuder slutanvändaren en sammanhängande shoppingupplevelse som stärker hela flerkanalsplattformen,” kommenterar Vigatec.

Med mer än 35 års erfarenhet förbättrar det chilenska företaget Vigatec företagens processer genom att integrera tekniska lösningar och tjänster inom den globala kategorin. Företaget har filialer i sju länder i Sydamerika.

Cleveron är ett estniskt företag som skapar innovativa Click & Collect-lösningar för återförsäljare och logistik. Företaget har samarbetat med kända återförsäljare runt om i världen och erbjuder robotbaserad teknik som hjälper till att göra den allsidiga kanalens process mer effektiv, spara på kostnader och erbjuda slutanvändarna den ultimata kundupplevelsen. För närvarande har Cleveron mer än 3700 Click & Collect-maskiner i fler än 20 länder över hela världen.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]