Cleveron välkomnar SPAN Group som officiell distributör för Mellanöstern

11.06.2020 | Cleveron, SPAN Group

Cleveron är mycket glad över att välkomna Dubaibaserade SPAN Group som vår officiella representant i Mellanöstern. Vi är glada över samarbetet och ser fram emot att tillhandahålla våra produkter i regionen.

Vår partner SPAN Group skriver:

Shoppingvärlden förvandlas i en exceptionell takt med onlineförsäljning som får en betydande kraft. Det är av den anledningen som SPAN har valt att samarbeta med Cleveron, ledande inom den nya generationen av Click & Collect. Detta partnerskap möjliggör införandet av lösningar som kommer att pressa gränserna för detaljhandelsstrategierna i regionen.

"Click & Collect-lösningar möjliggör det bästa från båda världarna, såväl den virtuella som den fysiska," kommenterar Walid Daniel, VD för SPAN. "En av de högsta kostnaderna för paketleverans är den sista sträckan, tillsammans med att ge slutkunden flexibilitet att hämta paketen när det passar dem, vilket säkerställer en flexibel och ekonomisk lösning för våra kunder,” lägger Daniel till.

Cleveron är ledande inom robotbaserade paketterminaler och Click & Collect-lösningar för detaljhandel och logistik. Deras produktsortiment inkluderar enkla automatiserade smarta skåp hela vägen till världens första fullt funktionella paketrobot samt världens största robotbaserade paketterminal. Dessa lösningar tillfredsställer den snabbt föränderliga e-handelsbranschen tillsammans med den tillhörande ökningen av kundernas krav. De erbjuder kunderna möjligheten att utföra hela transaktionen online och att hämta produkterna när det är bekvämt för dem och på vilken plats som helst där lösningen används, och undvika ”överraskningar” i samband med leveranser.

"Uppfyllelse visar sig vara den viktigaste delen av en e-handelsresa, med flera spelare som tar betydande steg för att optimera detta segment av leveranskedjan," lägger Walid till. "Inte bara slutkunderna kommer att dra nytta av Click & Collect-alternativet, utan detaljisterna kommer också att minimera driftskostnaderna och öka fottrafiken och försäljningen."

Låt oss hjälpa dig att öka effektiviteten för din sista sträckan-leverans och stödja dig i utformningen av en Click & Collect-lösning som uppfyller dina behov i dag och imorgon.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]