Cleveron samarbetar med Virgin Megastore

17.10.2019 | Cleveron, Virgin Megastore, Clients

Virgin Megastores e-handelsplattform har precis lagt till en fantastisk funktion för att slutföra kundresan i butik. Med det senaste tillägget till sitt Click & Collect-alternativ, den robotbaserade Cleveron 402, syftar Virgin Megastore till att göra leveransprocessen bekvämare för sina kunder när de köper online.

Cleveron 402 finns i Virgin Megastores Mall of the Emirates filial, och är den ultimata paketleveranslösningen i butiken, där kunder gör sin beställning online och väljer paketroboten som leveransmetod. När beställningen levererats till roboten skannar kunden beställningskoden på användarkonsolen och paketet levereras inom några sekunder.

Virgin Megastore är Cleverons första klient i Mellanöstern och så småningom kommer partnerskapet att expandera till andra filialer i området. Det är ingen tvekan om att detta initiativ bara är början för det uppskattade partnerskapet med fokus på en problemfri shoppingupplevelse.

"Vårt mål är att växa globalt och att ha en partner som Virgin Megastore i MENA-regionen är en stor fördel för oss," säger Arno Kütt, VD för Cleveron. ”Virgin Megastores kärnkoncept – att inte bara vara en butik utan att värdesätta sina kunder genom att erbjuda något extra, ge underhållning och musikaliska upplevelser, att göra något extra, är något vi har gemensamt. Våra produkter skapas också för våra kunders kunder. De är avsedda att erbjuda en storslagen kundupplevelse, bekvämlighet och att spara tid, vilket ger både företag och kunder mervärde,” säger Kütt.

Virgin Megastore är ett internationellt underhållningsmärke och den ledande livsstils-återförsäljningsdestinationen i Mellanöstern och Nordafrika, med 49 butiker på 9 marknader. Sedan etableringen 2001 i Förenade Arabemiraten har Virgin Megastore ständigt etablerat och utökat sin närvaro i Mellanöstern likväl som sitt produktutbud, för att ligga före regionala växande trender och förväntningar. Virgin Megastore är en enda butik för alla underhållningsbehov som omfattar flera produktlinjer och tjänster, som musik, böcker, teknik, spel, mode, leksaker och biljetter. Varumärket har skapat en helt ny upplevelse inom produktutbud och evenemang, genom att balansera internationella trender med catering och anpassning till lokala kulturer i hela regionen.

Cleveron utsågs nyligen till årets estniska exportör i den statliga tävlingen organiserad av Enterprise Estonia. Under 2019 har vi inlett samarbete med flera nya kunder, inklusive Falabella i Chile, Decathlon i Ungern, The Warehouse på Nya Zeeland. Idag finns fler än 3000 av Cleverons maskiner i 25 länder över hela världen.  

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]