Cleveron har utnämnts till ett av Centraleuropas snabbast växande företag

11.11.2019 | Cleveron

Cleveron ligger på 8:e plats i Deloitte Technology Fast 50-listan, som identifierar de snabbast växande företagen i Centraleuropa.

Cleveron rankades på 8:e plats på listan Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Cleveron placerade sig också på 2:a plats i underkategorin Big 5, som uppmärksammar stora företag som har uppnått extraordinär tillväxt under fyra år. Cleveron var det enda estniska företaget som noterades i årets ranking.

”Vi började producera paketskåp redan 2007, men vi måste kreditera dagens intäkter till lanseringen av vårt första paketrobot-koncept 2011. Detta koncept har nu utvecklats till Cleveron 401, som används av världens ledande återförsäljare,” förklarar Cleverons VD Arno Kütt.

Deloitte Technology Fast 50 i Centraleuropa är ett program som uppmärksammar och profilerar snabbt växande teknikföretag i regionen. Programmet, som nu är på sitt 20:e år, rangordnar de 50 företagen baserat på tillväxt av försäljningsintäkter.

Cleveron erbjuder innovativa lösningar för sista sträckan-leveranser till världens största detaljhandlare. År 2019 började vi samarbeta med företag som Decathlon, Cultura, The Warehouse och Falabella, etc. Med över 3 000 maskiner installerade kan våra paketskåp och robotar återfinnas i över 20 länder världen över.

Foto: Deloitte Estonia

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]