Cleveron utsett till Estlands mest önskvärda arbetsgivare år 2019, bland små och medelstora företag

14.02.2019 | Cleveron

CVKeskus.ee:s årliga undersökning avslöjade vilka de mest önskvärda arbetsgivarna i Estland är, där estländarna skulle vilja arbeta mest.

För första gången i undersökningens historia rankade CVKeskus.ee också små och medelstora företag med ett antal anställda på 50–249 personer – en kategori där Cleveron vann. Förutom den första platsen i SME-kategorin, gavs Cleveron ett erkännande för den största ökningen i topp-20-rankningen, som inkluderar alla estniska företag. Förra året var Cleveron på 19:e plats men steg upp till 6:e plats i år.

Henry Auväärt, CVKeskus.ee:s Baltics Communications Manager, konstaterade att han under de åtta åren som han genomfört undersökningen sällan har sett en så snabb ökning av den totala rankningen. Auväärt noterade att en attraktiv bild av en arbetsgivare skapar förtroende och en önskan att gå med i företaget bland arbetssökande och ger en märkbar konkurrensfördel när det gäller att söka efter de bästa specialisterna.

De företag som nämns i listan erbjuder en konkurrenskraftig lön och en stödjande arbetsmiljö, där de anställda känner att de har utvecklings- och karriärmöjligheter.

Läs mer: CVKeskus.ee (på estniska)

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]