Cleveron lanserar världens första livsmedelsrobot med två temperaturzoner / Omnämnande i media

28.08.2019 | Cleveron, Cleveron 501

Cleveron presenterades i en artikel i Parcel and Postal Technology International, där de skrev att Cleveron har lanserat Cleveron 501, en ny livsmedelsrobot som möjliggör upphämtning av livsmedel på bara 20 sekunder.

”Cleveron är kända för att skapa innovativa Click & Collect-lösningar för världens största återförsäljare. Med Cleveron 501 går vi ett steg längre och går in på Click & Collect-livsmedelsmarknaden. Principerna för våra robotar förblir desamma – de kommer att spara tid för alla,” säger Cleverons VD Arno Kütt. ”Tid är en av de mest värdefulla resurserna, och den bör inte slösas i kö i butiker eller med att vänta på en kurir hemma. Med Cleveron 501 kan du hämta dina dagliga dagligvaror när och var som helst som det passar dig. Potentialen för livsmedelsrobotar är också enorm – livsmedelsleveranser kan nu närma sig konsumenterna och erbjuda en välbehövlig service på platser där det tidigare har varit ouppnåeligt, som i affärsdistrikt, där det inte finns tillräckligt med utrymme för stormarknader.”

Cleveron 501 finns tillgänglig med två temperaturzoner. Standardmodellen har en temperaturenhet med en justerbar innertemperatur mellan +2 °C och +25 °C (+36 °F och +77 °F). Det finns också en fryszon som tillval, med den kontrollerade temperaturen -18 °C (0 °F). Detta gör livsmedelsroboten lämplig för förvaring av både lättfördärvliga och frysta livsmedel, vilket säkerställer den höga kvaliteten på varorna när de avhämtas av konsumenten.

Roboten fylls genom en användarkonsol, så det finns inget behov av att gå mellan olika skåpdörrar. Kunderna kan avhämta sina varor genom att skanna eller ange beställningskoden i konsolen, varefter roboten kommer att dela ut beställningen. Livsmedelsavhämtningen kan slutföras på bara 20 sekunder. Cleveron 501 finns i två storlekar, med maximalt upp till 276 lådor.

Originalartikel publicerad 27.08.2019.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]