Cleveron lanserar sin första apotekslösning med Etos

10.03.2020 | Cleveron, Cleveron 301, Etos

Cleveron 301-skåp har använts av Etos för att leverera receptbelagda läkemedel till Etos+ kunder. Pilotprojektet startar på två högtrafikerade platser, bland de sju Etos-butiker som deltar i Haarlem och Overveen. De två skåpen, installerade av Dujardin Remmers, Cleverons partner i Benelux, markerar en ny sista sträckan-lösning för Etos i syfte att ytterligare förbättra kundupplevelsen.

Kunder kan använda Etos+-appen för att beställa läkemedel och avhämta dem i Etos-butiken eller få dem levererade till sina hem. Den nya tjänsten hjälper Etos att betjäna sina kunder bättre, eftersom konsumenttrender har visat att människor vill ha mer bekvämlighet, snabbhet och integritet när de hämtar sin medicin. Kunder som använder Etos+-appen blir en Thuisapotheek-kund och kan ringa apoteket för att få expertrådgivning. Thuisapotheek.nl kommer att ansvara för övervakning, granskning och tillhandahållande av läkemedel och för kundservice.

Cleveron 301 är ett smart paketskåp som drivs av en smartphone-app. Cleveron 301 är utformad för att vara överkomlig prismässigt för småföretag, nya affärsmodeller och tjänster. PIN-kodsversionen av Cleveron 301 kräver inte att slutanvändaren har en smartphone för att kunna avhämta en beställning. Istället för att skanna QR-koden anger slutanvändaren avhämtningskoden på PIN-kodskärmen och tar emot sina paket på några sekunder.  

De smarta paketskåpen installerades på Etos av Dujardin Remmers, Cleverons representant i Benelux. Dujardin Remmers erbjuder även kundservice för Cleverons produkter.  

Etos är ett holländskt företag med nästan 100 års erfarenhet av personlig vård och erbjuder lösningar till kunder inom hälso- och skönhetsvård. Idag erbjuder Etos sina kunder ett brett urval av kvalitativa hälso-, skönhets-, kropps- och barnvårdsprodukter till överkomliga priser. Thuisapotheek är Nederländernas största onlineapotek. Thuisapotheek levererar receptbelagda läkemedel till patienter hemma via paket eller brevlådeförpackningar. Dessutom håller Thuisapotheek reda på hur mycket läkemedel en patient har hemma, och Thuisapotheek ordnar nya recept för patienten genom läkaren i god tid.  

Cleveron är ett estniskt företag som skapar innovativa Click & Collect-lösningar för återförsäljare och logistik. Företaget har samarbetat med kända återförsäljare runt om i världen och erbjuder robotbaserad teknik som hjälper till att göra den allsidiga kanalens process mer effektiv, spara på kostnader och erbjuda slutanvändarna den ultimata kundupplevelsen. För närvarande har Cleveron mer än 3700 Click & Collect-maskiner i fler än 20 länder över hela världen.

Foto: Etos

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]