Cleveron är Estlands mest konkurrenskraftiga företag inom industri- och energisektorn

07.10.2019 | Cleveron

Den estniska handelskammaren delade ut priserna för sin årliga Konkurrenskraftsrankning 3 oktober. Det största antalet sökande, 530 för att vara exakt, nominerades i kategorin Industri och energi, där Cleveron utsågs till vinnare.

Priset är ett uppmärksammande av Cleverons hårda arbete. Under 2018 tredubblade vi storleken på vårt utvecklingscenter i Viljandi, utökade omfattningen av vårt samarbete med Walmart och Inditex (Zara) och avtäckte vår självkörande robotkurir-prototyp.

Under 2019 har Cleveron fokuserat främst på produktutveckling, att förbli ett steg före konkurrenterna och att erbjuda de mest unika lösningarna på marknaden. I augusti lanserade vi världens första livsmedelsrobot med två temperaturzoner, Cleveron 501. Roboten erbjuder ett alternativ till dyra hemleveranser och för livsmedelsaffärerna närmare konsumenterna.

Den estniska handelskammarens Konkurrenskraftsrankning har sammanställts sedan år 2003. Rangordningen utarbetas baserat på företagens ekonomiska indikatorer, med hänsyn till den ekonomiska aktiviteten under de två föregående åren: försäljningsintäkter, nettovinst, eget kapital, antal anställda och arbetskraftskostnader. I år baserades rankningarna på information lämnad från 1857 företag.

Foto: Estlands handelskammare

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]