Cleveron installerar de första 402:orna i Tyskland

10.10.2019 | Cleveron, Cleveron 402, Zara

Cleverons första Cleveron 402 installerades i Zaras flaggskeppsbutik i Hamburg, Tyskland.

Tysklands första robotik-baserade paketrobot installerades i Hamburg, i Zaras flaggskeppsbutik på stadens berömda shoppinggata Möckenbergerstrasse.  

Tysklands första robotik-baserade paketrobot Cleveron 402 installerades i Hamburg, i Zaras flaggskeppsbutik på stadens berömda shoppinggata Möckenbergerstrasse. Lösningen rymmer upp till 700 paket och fungerar som avhämtningspunkt för onlinebeställningar.  

Den robotbaserade lösningen Cleveron 402 har flera fördelar för återförsäljare och deras kunder. Det fungerar som ett smart lagringsutrymme och är lätt att använda för butiksmedarbetarna. Den butiksanställda kan snabbt ladda paket från en användarkonsol, eftersom Cleveron 402 har den snabbaste laddningen i världen, från 7 sekunder.  

Bekvämlighet och snabbhet är också de viktigaste erbjudandena för kunderna. Vid beställning online kan kunden välja hämtning i butiken. När beställningen sätts in i Cleveron 402 får kunden ett meddelande om att beställningen är klar och beställningskoden. Vid ankomsten till Cleveron 402 skannar eller anger kunden koden och roboten levererar paketen så snabbt som på 15 sekunder.  

Cleveron 402 används för att leverera onlinebeställningar i butikerna hos kända återförsäljare över hela världen. Zara har installerat lösningen i flera flaggskeppsbutiker över hela Europa; Stratford-butiken i London har två Cleveron 402 paketrobotar som tillsammans fungerar som världens största robotbaserade paketlösning, med kapacitet för 2400 paket. Samma lösning har valts som avhämtningslösning i butik också av Falabella i Chile och Decathlon i Ungern.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]