Cleveron är värd för ett webbinarium – De bästa metoderna för framgångsrik leverans inom detaljhandeln

07.05.2020 | Cleveron

COVID-19-pandemin har haft en djup inverkan på detaljhandels- och konsumentbeteenden. e-handeln, som ansågs vara något som kommer att växa i framtiden, har fördubblats eller tredubblats på bara två månader. Nya användare har dykt upp och återförsäljare tvingas anpassa sina processer för att överleva.

Den nya verkligheten inom handeln

Experter tror att detta nu är den nya verkligheten i handeln – studier av onlineshopping tyder på att över hälften av konsumenterna inte kommer att återgå till samma nivå av interaktion med fysiska butiker som före krisen. Detta kommer att påverka inte bara modejättarna eller detaljhandeln utan också livsmedelshandlare, små och medelstora företag och logistikföretag. Alla behöver en ny strategi för att upprätthålla kundlojalitet och erbjuda bra service, från kundrelation till paketleverans.

Vi delar med oss av vår erfarenhet

Cleveron har utvecklat och producerat automationslösningar för sista leveranssträckan sedan 2007. Med detaljhandelskunder över hela världen har vi haft en möjlighet att följa hur de största namnen inom detaljhandeln har anpassat sina processer för att övervinna denna kris. Vi har också hållit ett öga på den senaste innovativa utvecklingen i hela branschen och vad andra gör.

Den 14 maj kommer Indrek Oolup, Cleverons affärsutvecklingschef, dela med sig av våra erfarenheter av hur detaljhandeln har reagerat och agerat för att överleva i denna kris och komma ut som vinnare.

Vi kommer att diskutera de globala trenderna inom sista leveranssträckan för allmänna varor och livsmedelsleveranser:

  1. Vilka åtgärder bör övervägas för att överleva krisen och förbereda sig för den post-pandemiska världen?
  2. Hur kan man upprätthålla snabb och bekväm leverans i tider när leveranstjänster är överbelastade?
  3. Hur hjälper olika tjänster som avhämtning, Click & Collect i butik, robotik på parkeringsplatser och AI vid kundresa att undvika eller minska mänsklig kontakt?

Gå med i vårt webbinarium 14 maj kl. 17:00 (CEST) för att lära dig hur andra har uppnått framgång. Du har också möjlighet att delta i Q&A.

Registrera dig för att säkra din plats

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]