Alla nyheter

Cleveron är värd för ett globalt virtuellt möte 29 oktober

27.10.2020 | Cleveron

Cleveron skapar innovativa lösningar för sista sträckan-leveranser hos världens största detaljhandlare. Denna torsdag kan du delta i vårt liveevenemang för att se hur du kan förbereda dig för morgondagens paketleveransutmaningar.

För första gången någonsin bjuder vi in dig till Cleverons utvecklingscenter och du har en exklusiv möjlighet att se kommande produktlanseringar innan någon annan!

Du vill inte missa det här!

  • Vad: Hur kan du utöka din BOPIS?
  • När: 29 oktober
  • Tid: 13:00 EST / 10:00 PT / 19:00 CEST
  • Hur: Virtuellt, men definitivt inte på ett traditionellt sätt. Live-sändning med speciella gäster, några överraskningar samt frågor och svar.

Vad kan du förvänta dig?

  • En glimt av Cleverons nya produkter som lanseras år 2021
  • Paketrobot-demonstrationer, med möjlighet att ställa frågor
  • Ett speciellt framträdande av Dr. Ramesh Ratan, Verkställande direktör för Pitney Bowes DMT, styrelseordförande hos Ratans LLC och styrelseledamot hos HomeValet och SynCardia Systems
  • Och några andra överraskningar som vi inte vill avslöja ännu

Se showen igen

PS! Om du inte kan delta i live-evenemanget, använd samma länk för att registrera dig och du får tillgång till inspelningarna som du kan se vid ett senare tillfälle.

De senaste nyheterna

Börja med att kontakta oss

Kontakta oss för mer information om avkastning på investeringen (ROI), programvara, teknisk support, pilotprocess eller något annat ämne

  • Återförsäljning
  • Logistik / Post
  • Fastigheter
  • Distributör
  • Agent
  • Annat

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Reio Orasmäe

Försäljningschef för partnerskap


e-post:
[email protected]
Tel: (+372) 609 1671