Cleveron Academy tilldelas titeln Education Deed of the Year

07.10.2020 | Cleveron, Cleveroni Akadeemia

Cleveron Academy, som tillhandahåller högre utbildning för unga robotikentusiaster, vann titeln Education Deed of the Year vid årets Teacher of the Year gala. Det arbetsplatsbaserade högre utbildningsprojektet lanserades i samarbete med Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences.

Utbildnings- och forskningsministeriet uppmärksammar aktiviteter hos organisationer som har bidragit väsentligt till utvecklingen av lärandet bland estniska ungdomar under de senaste tre åren.

“Akademin skapar en stark bas för framtida produktutvecklare. De omfattande möjligheterna som skapas för de studerande ger dem en värdefull praktisk erfarenhet. Samtidigt kräver läroplanen att tekniska och sociala färdigheter samt kreativitet utvecklas. Som ett teknikföretag bestämde vi oss för att bidra till att lära unga människor att bli toppspecialister. På så sätt kan vi ge mervärde till hela företaget med innovativa lösningar”, säger Arno Kütt, grundare och VD för Cleveron.

“Cleveron Academy är ett utmärkt exempel på hur entreprenörskap och utbildning kan verka tillsammans för att undervisa ungdomar. Efter att studenterna har tagit examen kommer de vara bekanta med den teknik som används av företag i världsklass”, säger Ly Hõbe, rektor vid Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences.

Cleveron lanserade Cleveron Academy år 2019 för att erbjuda professionell högre utbildning till unga robotikentusiaster. Studenterna får ett stipendium från Cleveron som inkluderar studenternas studieavgifter, ett månatligt stipendium, gratis boende och lunch.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]