CleverFlex finns nu i den ikoniska Zara Corso Vittorio Emanuele Milano-butiken

06.09.2018 | Zara, CleverFlex

Zaras ombyggda Milanobutik på Corso Vittorio Emanuele öppnades 6 september och anses vara en av märkets mest representativa globala flaggskeppsbutiker. Förutom en glamorös ny look, integrerar butiken också den traditionella butiksmiljön med tekniska innovationer.

Precis som Stratfordbutiken i London har Milanobutiken en avdelning exklusivt för onlinebeställningar. Online beställningsavhämtning hanteras av Cleveron CleverFlex, som förvandlar manuell Click & Collect i butiken till paketavhämtning i världens snabbaste automatiserade självbetjäning. Klienten gör en beställning i onlinebutiken, tar emot en beställningskod, skannar koden på maskinen och tar emot paketet inom några sekunder. För återförsäljaren har CleverFlex världens snabbaste paketladdning och tar in 10 paket per minut.

Milanos butik ligger i en gammal Astra-biograf och har marmorgolv, mosaiker och ljuskronor. CleverFlex är integrerad i butikens väggar, så att det passar perfekt med butikens interiör. Delarna som är synliga för shopparna är täckta med antik mässing för att matcha det renoverade ultra-chicka och lyxiga utseendet.

Samarbetet mellan Inditex och Cleveron började 2017 med ett pilotprojekt i Spanien. Två CleverFlex-paketrobotar tillhandahåller även självbetjäning för avhämtning av onlinebeställningar i Zaras banbrytande flaggskeppsbutik i Stratford, Storbritannien.

De senaste nyheterna

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Tarmo Tamm
Chef för  försäljningsdivisionen

e-post:
[email protected]