Under 2015 tillkännagav Walmart en ny strategi den allsidiga kanalen, utformad för att öka försäljningstillväxten genom att stärka sina e-handelsföretag.

Läs mer

Världens största modeförsäljare använder en robotbaserad Click & Collect-terminal för paketleverans, vilken erbjuder kunderna ett snabbt och intuitivt självbetjänande avhämtningssystem i butikerna. Inditex förbättrar shoppingupplevelsen genom att integrera butiker och online, eliminerar alla gränser för att uppfylla kundens förväntningar.

Läs mer

En Click & Collect-lösning för Asdas onlinebeställningar, som gör paketavhämtningen i butiken snabbare och bekvämare.

Läs mer

Molnbaserad smart brevlådelösning för flerbostadshus för att förvara post och paket, baserad på Cleveron 301

Läs mer

CollectNet är en mjukvaruplattform som integrerar paketterminaler till delade och icke-delade nätverk. Detta gör det möjligt för CollectNet att tillhandahålla hanteringstjänster för paketleveranser till paketterminalägare, logistikoperatörer och slutanvändare.

Läs mer

SmartPOSTs sista sträckan-leveranslösning med Cleveron 302 paketskåp utnämndes till Estlands mest positiva konsumentupplevelse 2017

Läs mer

Finlands Posti Groups paketskåpsnätverk med Cleveron 302 paketskåp

Läs mer

Börja med att kontakta oss

Kontakta oss för mer information om avkastning på investeringen (ROI), programvara, teknisk support, pilotprocess eller något annat ämne

  • Återförsäljning
  • Logistik / Post
  • Fastigheter
  • Distributör
  • Agent
  • Annat

För ytterligare information, ring eller skicka e-post

Jaagup Jalakas

Försäljning


e-post:
[email protected]
Tel: (+372) 609 1671