Wszystkie wiadomości

Cleveron organizuje Globalne Wirtualne Spotkanie w dniu 29 października

27.10.2020 | Cleveron

Cleveron tworzy innowacyjne rozwiązania „ostatniej mili” dla wiodących światowych detalistów. W ten czwartek dołącz do naszego wydarzenia na żywo, aby zobaczyć, jak możesz przygotować się na wyzwania jutra związanego z dostawą przesyłek.

Po raz pierwszy zapraszamy Cię do centrum rozwoju Cleveron i skorzystania z tej wyjątkowej okazji, aby zobaczyć nadchodzące premiery produktów zanim zostaną one wprowadzone na rynek!

Nie chcesz tego przegapić!

  • Temat: W jaki sposób możesz rozwinąć swoją strategię „kupuj online, odbierz w sklepie”?
  • Kiedy: 29 października
  • Godzina: 13:00 EST / 10:00 PT / 19:00 CEST
  • Jak: Praktycznie, ale zdecydowanie nie w tradycyjny sposób. Transmisja na żywo z gośćmi specjalnymi, kilka niespodzianek oraz sesja Q&A.

Czego możesz się spodziewać?

  • Zapowiedzi nowych produktów Cleveron, które zostaną wprowadzone na rynek w 2021 roku
  • Prezentacje robotów paczkowych oraz możliwości zadawania pytań
  • Gość specjalny dr. Ramesh Ratan, prezes Pitney Bowes DMT, przewodniczący Ratans LLC i członek zarządu HomeValet i SynCardia Systems.
  • oraz kilka innych niespodzianek, których nie chcemy jeszcze ujawnić.

Obejrzyj program ponownie

P.S.! Jeśli nie możesz uczestniczyć w tym wydarzeniu na żywo, użyj tego samego linku, aby zarejestrować się i uzyskać dostęp do nagrań, które możesz obejrzeć później.

W celu uzyskania dodatkowych informacji zadzwoń lub wyślij e-mail

Jaagup Jalakas
Sprzedaż

E-mail: [email protected]
Telefon: (+372) 609 1671